Softver

Utvrdjivanje legalnosti softvera

Prema važećim zakonima Republike Srbije, svi privredni subjekti u svom poslovanju moraju koristiti originalne računarske programe. Ovaj preduslov legalnog poslovanja podrazumeva da je softver koji preduzeće poseduje pravilno licenciran, odnosno prilagođen stvarnim potrebama preduzeća i da obuhvata sve računare koje preduzeće poseduje. Jedino pravilno licenciran softver pruža optimalan odnos troškova i koristi i omogućava potpunu zakonitost poslovanja u ovom domenu.
Kako bi ste na vreme utvrdili da li je softver u vašem preduzeću legalan i ispravno licenciran, i tako izbegli neprijanosti i dodatne troškove pogledajte kratko uputstvo za utvrđivanje legalnosti softvera koje možete preuzeti sa sledećeg linka: Dokument o legalnosti za korisnike
Pozivamo vas da nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u pogledu legalnosti softvera i načina njegovog licenciranja.
Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva pitanja i pomognemo vam ne samo da softver ispravno licencirate, već i da ga koristite na način koji će vašem preduzeću doneti veću efikasnost, konkurentnost i uštedu vremena.

Microsoft softver

 U našem prodajnom programu imamo proizvode kompanije Microsoft.

Možemo vam ponuditi operativne sisteme Windows 7 i Windows 8, pakete Office 2013 i Office 365 kao i serverske opperativne sisteme.

Windows-10Windows-8-Logo-Large

03d656b85098997ba79fba30d40c1ec5

 

MS_Office2013_logos_2013untitled

Office 365 je stigao!

Za preduzeća kojima je potreban potencijal najnovijeg Office paketa plus širok asortiman usluga za poboljšanje produktivnosti zajedno sa bogatim funkcijama za osiguranje usaglašenosti i kompletnim skupom funkcija za upravljanje IT infrastrukturom.

Pozovite nas da vam predstavimo sve prednosti.

Autodesk AutoCAD LT 2011

Auto Cad LT

Iskustvo i efikasnost, snaga i pouzdanost AutoCAD LT 2D softvera za crtanje, profesionalni izbor.

AutoCAD LT® softver za crtanje je profesionalni izbor. Inteligentan komplet 2D alata dozvoljava vam da precizno i efikasno kreirate, modifikujete, i dokumentujete vaše crteže. Korišćenjem originalnog DWG formata obezbeđena je stabilnost i kompatibilnost kada komunicirate sa klijentima i kolegama. Takođe možete prilagoditi rad u softveru vama pomoću menija i user interface opcija. Upakovan sa moćnim karakteristikama, AutoCAD LT je stvoren za crtanje.

AutoCAD LT® 2D softver za crtanje je već poznat po svojoj efikasnosti,snazi, i pouzdanosti. Dodato je više novih 2D alata, kao što su Align, Xref, i Block Attribute komande. Možete uštedeti vreme sa priključenim PDFs fajlom kao podlogom za crtež. Sada postoji mnogo više načina da poboljšate vašu produktivnost sa ovim softverom za crtanje.

Antivirusni programi

Zaštita podataka koji se nalaze na računaru veoma je važna. Kod nas možete kupiti legalne antivirus programe F-Secure i Kaspersky Antivirus.